relatii incestuoase
relatii incestuoase

Fie ei si celebri si mult mai cunoscuti si mai influenti decat majoritatea dintre noi, insa pana si artistii internationali si celebritatile din toata lumea ar trebui sa tina cont de gradele de rudenie, si chiar daca dragostea este mare, nu ar trebui sa se casatoreasca, dar mai intai de toate sa nu aiba de-a face din punct de vedere sexual cu o ruda de grad apropiat.

Este un lucru imoral, neetic si  contrar tuturor legilor teologice ca doua persoane ce se afla intr-o familie, care se trag din acelasi neam si carora le curge acelasi sange prin vene sa formeze un cuplu in toata legea si sa mai faca si copii.

Un asemenea caz de relatie incestuoasa de dargoste intre doua rude de grad apropriat, dintre care una este mai celebra esti si cel dintre Jerry Lee Lewis si Myra Gale Brown, un muzician foarte apreciat la vremea lui si verisoara sa primara. Verisoara acestui cantaret a devenit sotia acestuia la varsta de doar 13 ani, diferenta de varsta spunandu-si cuvantul, acesta avand 23 de ani pe atunci.

Chiar se pare ca  Myra a fost cea de-a treia sotie a artistului, deci va puteti da seama ce fel de om era. Calitatile sale de muzicant nu le contesta nimeni insa, chiar daca in urma aparitiei in presa a faptului ca cei doi au ales sa isi legalizeze relatia, cariera lui Lewis avand de suferit si chiar incetand la un moment dat.

Si cuplul format din Franklin Delano Roosevelt si Eleanor Roosevelt s-a casatorit in cele din urma, chiar avand si sase copii. Femeia, dupa nume si dupa sange, facea parte din aceeasi familie ca si Franklin, fiind verisoara sa de gradul cinci. Acum, aceasta situatie nu este la fel de grava ca cea anterior prezentata, insa tot imorala si rusinoasa este aceasta uniune a doua persoane de acelasi sange.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *