Podoaba capilara este una dintre cele mai bune si mai valoroase arme ale unei femei. Fara nicio indoiala parul este cel mai frumos lucru pe care il poate avea o femeie mai ales avand in vedere ca acesta exprima feminitatea.

O femeie cu parul lung este o femeie feminina, frumoasa daca si parul este frumos. Nu este suficient sa avem un par lung daca acest nu este sanatos iar radacina sau varfurile sunt nesanatoase. Oricum ar fi, scalpul trebuie sa fie sanatos deoarece nimic nu este mai inestetic decat matreata.

In cazul in care ati incercat mai toate remediile pentru matreata si nu ati avut vreun rezultat ar trebui sa incercati si alte metode. Iata care ar putea fi acestea:

Dieta antimatreata

Dieta antimatreata urmareste consumul unor alimente bogate in vitamine si minerale, astfel incat acesti nutrienti sa ajunga si la nivelul pielii.

Stiati ca pielea este ultimul organ unde sunt cedati nutrientii? Tocmai de aceea la cea mai usoara carenta de vitamine sau minerale pielea sufera. Consumul suficient de fructe si legume in fiecare zi aduce un sport suficient pentru mentinerea sanatatii pielii, inclusiv la nivelul scalpului, dar si pentru sanatatea parului. Se recomanda o salata de cruditati consumata zilnic si trei fructe diferite consumate in fiecare zi.

De asemenea este important sa va hidratati suficient, cu apa si nu alte lichide. Beti macar un litru de apa pe zi, iar in sezonul caduros minim doi litri de apa zilnic.

Este foarte important sa aveti un stil de viata sanatos deoarece sanatatea se cunoaste la exterior. Daca sunteti o persoana sanatoasa, aveti o alimentatie si un stil de viata sanatos acest lucru se va cunoaste prin felul in care aratati. Asadar, consumati alimente sanatoase si nu uitati de hidratare.

Hidratarea este poate ca cea mai importanta in cazul frumusetii pielii si a parului.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *