“Nu are rost”

Daca ai muncit din greu pentru a-ti duce la o finalizare scopurile in viata, atunci intr-un anumit punct de-a lungul procesului vei putea incepe sa te simti putin depasit de situatie. Vei gandi atunci ca nu are rost. Torusi, oamenii care sunt oprimisti si de succes persevereaza chiar si in vremuri mai putin motivante si muncesc din greu ca sa-si atinga idealurile.

“Este prea tarziu”

Poti crede uneori ca este prea tarziu sa iti mai duci la bun sfarsit un scop in viata din cauza varstei inaintate sau din cauza a ceva care s-a intamplat in viata ta. Totusi, nu lasa ca ceva anume sa te impiedice sa faci asta doar pentru ca ti-ai dorit sa poti face acel lucru mult mai devreme.

“Sunt obosit”

Pentru a-ti atinge idealurile, probabil ca iti va necesita o gramada de timp si de munca. Daca totul era usor in viata, atunci probabil ca nu te-ai mai fi bucurat cu adevarat de atingerea unui scop pentru ca in esenta nu ar mai fi fost un scop cu adevarat.

“Nu vreau sa fac ceva mai mult de atat”

Daca vrei sa iti atingi scopurile in viata si sa fii fericit si de succes, atunci mai mult ca sigur va trebui sa iti sacrifici mai mult timp si mai mult efort decat ai fi crezut initial. Daca totul ar fi fost usor si nu ar mai fi fost nevoie de munca in plus, atunci mai mult ca probabil ceea ce aveai de implinit nu ar mai fi fost in sine o provocare, o dorinta arzatoare.  Mai mult ca sigur va trebui sa dedici mai multe ore din timpul tau si va trebui sa muncesti din greu pentru a obtine ceea ce vrei in viata.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *