Stailer

Pandemia a venit cu bune și cu rele în viața noastră. Unii au realizat că jumătatea lor este chiar ceea ce trebuie și au stabilit deja data nunții, cât și cea a botezului, alții au dus lipsa amantei/amantului după caz, iar alții au divorțat cum au ieșit din izolare, realizând că au trăit într-o minciună. Însă, indiferent de circumstanțe, viața merge înainte. De curând s-a dat și startul evenimentelor din viața noastră, începând de la nunți, cumătrii și botezuri și mulți dintre noi nu am scăpat de “amenda” primită.

Cărei persoane nu i s-a întâmplat să aibă 2 evenimente exact în aceeași seară? Și trebuia să fie prezent la ambele, fie din respect, fie din obligație. Pentru femei însă nu este chiar atât de ușor să meargă la 2 evenimente în aceeași seară, mai ales că trebuie să își schimbe ținuta de două ori. Și asta pentru a nu apărea în fotografii cu aceeași ținută. Nu mai vorbim despre make-up și coafură care trebuie să reziste întreaga noapte.

Stailer te ajută să ții pasul programărilor la saloane

Stailer este alegerea potrivită atunci când vine vorba despre aceste evenimente. Și asta pentru că poți avea parte de programari rapide la coafor in Timisoara sau în alt oraș, fără a mai pierde timp cu datul telefoanelor pentru a găsi un loc pe scaun la un salon. De multe ori stilistul nu este disponibil atunci când noi avem nevoie, însă cu platforma Stailer te programezi în funcție de programul tău, simplu, eficient și rapid.

Câte evenimente ai, tot atâtea programări la salon îți trebuie. Așa că, atunci când ai puțin răgaz, accesează Stailer pentru a găsi informatii despre salonul Continental din Timisoara și vezi ce ți se potrivește. Fă-ți programările din timp pentru că nu te costă nimic dacă utilzezi platforma de mai multe ori, este 100% gratuită.

Optează să îți faci și un cont, tot gratuit, pentru a primi remindere să nu uiți de vreo programare și gata. Cu Stailer ai parte de servicii de calitate, de la oameni profesioniști cu experiență în domeniu, deci coafura și machiajul va rezista întreaga noapte. Nu ești condiționată de absolut nimic, deci te poți programa la orice oră din zi sau din noapte.

Poți anula programarea fără a da explicații

Dacă unul dintre cuplurile la care trebuia să mergi la nuntă s-a răzgândit în privința nunții din diferite motive, iar tu deja ți-ai făcut programarea, o poți anula sau amâna tot online, fără a da explicații.

Stailer activează și în alte 4 orașe din țară precum Cluj Napoca, Oradea, Iași și București, iar în scurt timp și în celelalte zone ale țării. Deci, dacă ai vreun eveniment într-unul din aceste orașe, trebuie să știi că poți să te programezi cu Stailer.

În plus, cu Stailer este mai ușor să găsești salonul, mai ales dacă nu cunoști zona sau orașul, prin harta inclusă Google Maps. Așadar, pregătește-te de orice eveniment din viața ta cu Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *