Daca aruncam o privire printre lucrurile personale vom observa cu siguranta ca foarte multe dintre ele sunt inutile si nu folosesc la nimic. Este vorba despre faptul ca adunam tot felul de lucruri in locuinta cu scopul de a le arunca la un moment dat. Din pacate, acest lucru nu este posibil si nu se intampla de foarte multe ori. Iata ce ar trebui sa faci daca iti doresti sa eliberei zona sau sa aerisesti casa:

Hartii

In primul rand, daca vrei sa casa curata ar fi bine sa renunti la tot felul de hartii nefolositoare. Foarte multi dintre oameni au prostul obicei de a pastra diferite lucruri, de multe ori nefolositoare in casa. Hartiile sunt cele care ofera un aspect neingrijit in primul rand. Asadar, dcaa vrei ca locuinta ta sa artae bine si sa aibe aspectul unei case ingrijite arunca hartiile nefolositoare care stau aruncate prin casa si pe care le consideri folositoare. Pastreaza doar facturile sau chitantele care dovedesc ca ai platit ceva ca sa nu fii nevoit sa mai platesti o data anumite lucruri.

Carti

ti-ai cumparat niste carti si desi le-ai citit de doua ori inca le mai tii in biblioteca. Nu mai ai de gand sa le mai citesti pentru ca deja le-a savurat o data si nu ar mai avea rost sa le mai citesti o data. Ce trebuie sa faci? In primul rand, este foarte important sa incerci sa le inlocuiesti. Vorbeste cu prieteni care au si ei in biblioteca carti pe care le-au citit deja si innoieste-ti biblioteca. Fa schimburi cu alte persoane si astfel nu vei avea in rafturi niste carti mediocre de care te-ai saturat.

Cosmetice

Daca vei arunca o privire in baie vei oberva ca ai anumite lucruri sau produse cosmetice care se purtau la un moment dat si acum nu se mai poarta. Cel mai bine le arunci. Produsele de cosmetica au termen de valabilitate!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *