In ziua de astazi este destul de grue sa reusesti sa mentii o relatie pentru mai multa vreme, mai ales ca tentatiile si ispitele sunt cele mai mari. Totusi, o relatie serioasa si de durata nu este chiar foarte usor de intretinut pentru ca se poate destrama foarte repede.

In cazul in care nu ai reusit sa ai o relatie de lunga durata si nu gasesti raspunsul, iata cateva lucruri sau cateva greseli pe care este posibil sa le fi facut fara sa iti dai seama si care iti deterioreaza relatia:

In primul rand, daca vrei sa ai o relatie fericita si de lunga durata este foarte important sa faci astfel incat sa existe iubire si pasiune intre voi. Daca nu va iubiti si daca nu va potriviti realtia nu piate dura prea multa vreme. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii daca iti doresti sa ai o relatie fericita:

In momentul in care vezi ca artenerul tau vine obosit acasa, dupa o zi foarte grea de munca trebuie sa faci astfel incat sa ii pregatesti o mica surpriza. Supriza respectiva nu trebuie sa fie neaparat ceva costisitor pentru ca este posibil sa spui ca nu ai bani sa ii pregatesti tot timpul cate o surpriza cand partenerul tau este suparat sau a avut o zi ma proasta.

De exemplu, cand stii ca partenerul tau a avut o zi proasta poti sa ii pregatesti un preparat culinar sau sa ii faci un masaj de relaxare. Acest lucru te va ajuta foarte mult sa mentii o relatie de armonie cu partenerul.

De asemenea, trebuie sa eviti sa ii spui vreodata partenerului tau “ti-am spus eu”. Ei bine, jubilarile in cazul in care avti dreptate nu trebuie sa faca nicicum parte din relatia dvs. In cazul in care gresiti nu trebuie sa va fie teama sa recunoasteti asta ci trebuie  sa o faceti.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *