Din punct de vedere psihic un loc de munca poate fi foarte solicitat din punct de vedere psihic mai ales in momentul in care ai un sef pe care nu il multumeste nimic care vrea mereu altceva decat ceea ce faci.

O parte destul de mare din viata o petrecem la serviciu asa ca va trebui sa facem astfel incat sa mergem de placere, sa ne faca placere sa mergem la serviciu si sa nu fie similar unui cosmar. Trebuie sa ai grija ca atmosfera in care muncesti sa fie una confortabila, sa ai parte de momente frumoase la serviciu. De fapt, in momentul in care mergem la munca trebuie sa n simtim confortabil, sa muncim dar sa ne si distram pentru ca serviciul sa nu fie un cosmar ci un loc placut in care facem difrite lucruri.

Apoi, in momentul in care observi ca seful tau este mereu nemultumit trebuie sa ai grija pentru ca comportamentul tau poate face mari greseli. Este foarte important sa faci astfel incat ca seful tau sa nu te vada ca fiind o persoana timorata, careia ii este frica de el si de ceea ce va spune el. In caz contrat, cu siguranta te vei transforma intr-un sac de box emotional pentru seful tau iar acest lucru va fi ameliorat doar cu calmitate.

Cand vezi ca seful tau incepe sa tune si sa fulgere, este nervos si nu poti sa il linistesti pur si simplu trebuie sa te gandesti ca la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu sefului tau ii vor trece nervii. Nu lasa sa te transformi in sacul de box al sefului tau si invata sa iti aperi integritatea. Doar asa vei reusi sa invingi aceste temeri.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *