Mai este foarte, foarte putin si urmeaza sa vina Craciunul si Revelionul, o perioada destul de importanta pentru fiecare dintre noi. Oamenii se preocupa si se gandesc destul de mult la faptul ca au nevoie de o persoana speciala de sarbatori.

In preajma sarbatorilor oamenii isi petrec timpul alaturi de persoanele drag. Din acest motiv, exista unii oameni care incep sa dispere la gandul ca trebuie sa isi gaseasca pe cineva de sarbatori. Ce puteti sa faceti  in cazul in care sunteti singur de sarbatori si va doriti sa nu intrati intr-o stare de melancolie?

In primul rand, este foarte important sa nu iti pierzi optimismul si sa ai incredere in tine. Cu siguranta vei gasi o persoana care sa iti fie aproape in orice momente. Tot ceea ce conteaza este sa ai incredere in tine si sa nu te cufunzi intr-o stare nepotrivita.  Daca vei incepe sa te gandesti la tot felul de lucruri si daca vei fi melancolic cu siguranta iti va fi destul de greu sa treci peste aceasta perioada.

Un alt lucru destul de important este faptul ca trebuie sa profiti de lucrurile pe care le ai. De foarte multe ori visam la fericire si ne dorim sa facem astfel incat fim fericiti dar nu ne mai dam seama ca pierdem lucrurile importante. Vrei sa tii melancolia si gandurile negative la distanta de sarbatori? Nimic mai simplu: umple-ti timpul cu tot soiul de activitati antrenante! In zilele care preced sarbatorile, dar si de-a lungul intregii perioade, vor fi o multime de lucruri de facut prin casa, de la curatenia dinaintea sosirii musafirilor pana la pregatirea bucatelor delicioase. Si sa nu uitam de activitatile „extracuriculare”, atat de placute si ele, precum mersul cu colindul, participarea la un concert de Craciun sau mersul la patinoar.

Este foarte important sa faci lucrurile pe care le simti si sa nu te cufunzi intr-o stare incomoda. Doar asa vei reusi sa depasesti situatia.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *