stailer

Stailer a apărut din dorința creatorilor de a facilita programările la salon. Toate metodele inovative care ușurează viața oamenilor sunt din ce în ce mai adoptate și preferate, deoarece economisesc timp. Stailer este simplu și ușor de folosit pentru orice persoană interesată.

Această platformă activează momentan în cinci orașe mari ale țării, dar are planuri de extindere în continuare. Datorită utilității încă din primele luni de la lansare, acum activează chiar și în București. Este un mod mult mai ușor de a te programa la salon, pentru orice serviciu. Online este mai simplu!

Simplu și ușor – programare în 5 minute

Stailer este simplu de utilizat deoarece platforma conține toate informațiile necesare și tu trebuie doar să selectezi informațiile care se pliază pe dorințele tale. Indiferent dacă vrei să faci o schimbare în viața ta și acest lucru începe cu o tunsoare nouă pentru majoritatea femeilor, sau dacă vrei să dai o formă bărbii care a crescut prea mult, în cazul bărbaților, Stailer este soluția.

Nici un serviciu de acest gen nu se compară cu rezultatul obținut de un profesionist în domeniu, iar programarea la un salon nu mai este o problemă acum. Cu Stailer totul se realizează online, fără zecile de apeluri telefonice date stiliștilor care au toată agenda plină încă de la începutul săptămânii.

Poți merge la salon chiar azi dacă accesezi stailer.ro și selectezi din listă orașul, serviciul și ziua cu ora la care poți merge la salon. Platforma afișează mai apoi doar rezultatele care se pliază pe dorințele tale și disponibilitățile, din care să alegi variantele care se pliază cel mai bine pe dorințele tale. Pozele stilistului și lista cu prețuri te poate face să alegi mai ușor. După finalizarea programării, primești mesaj pe telefon cu un cod de confirmare și programarea este stabilită. Tot ce urmează să faci este să mergi în ziua aleasă la salon și să te bucuri de serviciile oferite. Orice schimbare face ca starea de spirit să fie una mai bună și încrederea în propria persoană crește.

Diferențele utilizării Stailer cu un cont creat sau fără

Stailer poate fi utilizat și fără a crea cont. Totuși, cei care dețin un cont au anumite avantaje, pe lângă faptul că este tot gratuit. Contul permite vizualizarea saloanelor la care ai fost și serviciile de care ai beneficiat deja, pentru a putea merge din nou dacă ți-au plăcut rezultatele foarte mult. Tot cu ajutorul unui cont poți vedea și ziua în care ai fost, pentru a decide când este cazul de o nouă programare. Contul permite setarea unui reminder care să sune atunci când decizi tu că ar fi bine să îți amintească de programarea respectivă. Orice detalii sau informatii extra se pot vedea aici pentru o utilizare cât mai ușoară și facilă.

În cazul în care nu mai poți onora programarea din anumite motive, Stailer o anulează pentru tine, fără să fii nevoit să apelezi la stilist și să porți acea discuție incomodă. Acesta primește informațiile în timp util astfel încât să își poată reprograma clienții sau activitățile și nimeni să nu fie încurcat.

Contact:

support@stailer.ro

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *