vezi aici picturile pe numere cu cai de la Pictorul Fericit

În ultima vreme se vorbește tot mai des despre pictura pe numere. Dacă încă nu ai descoperit ce este aceasta, află că este un mod simplu, plăcut, de a picta chiar tu un tablou cu care să îți decorezi casa. Pictatul în sine este motivant, dar desigur și rezultatul final îți va fi pe plac. Ai mai mare satisfacție ca oricând să îți creezi propriile tablouri.

Picturi pe numere în set complet, cu accesoriile necesare, vei găsi la Pictorul Fericit – magazin online de nișă. Aici ai parte de oferte și de materiale de pictură variate. Fie că ești pictor amator sau profesionist sau doar un curios să încerce pictură pe numere, aici este locul potrivit pentru tine.

Pictura pe numere – află mai multe despre această activitate

Pictura pe numere presupune să fii atent la corespondența între număr și culoare și să aplici ce și unde trebuie. Nimic mai mult, întrucât în kitul comandat de la Pictorul Fericit ai toate materialele și accesoriile necesare incluse. Mai specific de atât, orice kit de pictură pe numere de aici conține:

  • Pânză de bumbac, pregătită pentru pictat, adică grunduită. Este 100% bumbac și are cadru din lemn inclus, șasiu made în România. Are dimensiuni de 40×50 cm, iar cele pentru copii sunt de 30×40 cm.
  • Culorile acrilice necesare, în set complet, numărul acestora diferă în funcție de tematică, dar în mod cert sunt cantități suficiente pentru a finaliza tablou. Sunt suficiente și pentru a retușa și aplica încă un strat pe alocuri.
  • Trei pensule, cu fir sintetic și mâner subțire. Au mărimi diferite și vor fi de folos pentru a picta suprafețe mari, medii sau mici, inclusiv pentru a lucra la detalii.

Același kit include de asemenea și accesorii de prindere a tabloului pe perete, precum și o schiță în format A4 pe hârtie. Totul este ambalat în cutie premium, elegant, compact și practic. Astfel, după ce comanzi o pictură pe numere poți începe de îndată să pictezi și la nevoie o poți depozita în cutie până la finalizare. Dacă ai nevoie de detalii extra in articolul acesta le vei descoperi.

Iată 3 motive pentru care să încerci și tu!

  • Relaxează-te

De câte ori ai spus că ai nevoie de ceva care să te rupă de cotidian? Cu pensula în mână îți vei da seama că este ceea ce ai nevoie după orice zi de muncă.

  • Stai departe de ecrane

Suntem dependenți, de la mic la mare, de ecrane. Cum să te ții departe de ele? Încearcă o activitate de tip lucru manual. Exact cum este pictura pe numere.

  • Încerci ceva creativ și creator de amintiri unice

Nu doar că pictezi și îți place, dar vei reuși să obții un rezultat perfect și să poți folosi de obiectul cu pricina. Este o activitate pentru cei mici și mari sau chiar perfectă pentru toată familia.

Descoperă ofertele curente din pagina oficială pictorulfericit.ro!

Contact:

Str. Mărășești, 22A

Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *