Sora ta este cea mai buna si cea mai apropiata prietena a ta inca de cand te stii tu pe aceasta lume. Glumele sunt cel mai amuzante atunci cand le spui cu sora ta. Probabil ca nu va trebui sa iti faci griji in legatura cu faptul ca ea va ajunge sa iti fure iubitul(si probabil ca ea iti va spune mereu atunci cand va observa ca o asa zisa prietena a ta este pe cale sa faca asta).

Sora ta cunoaste toate piesele tale favorite secrete dar nu spune nimanui despre acestea, asa ca este complet acceptabil sa te deschizi in fata ei si sa nu iti pui centura atunci cand vorbesti cu ea, pentru ca nu va spune nimic nimanui. Esti in completa siguranta alaturi de ea.

Ea isi poate da seama imediat cu usurinta atunci cand ceva este in neregula cu tine doar printr-un simplu mesaj. Nu te superi daca ea iti mai si imprumuta hainele, pentru ca stii ca oricum tot in casa voastra sunt si mai mult ca probabil vei face la fel cu lucruile ei.

Ea este cea la care mergi mereu atunci cand ai probleme cu celelalte prietene ale tale. Nu ii pasa de cate ori ati urmarit impreuna filmul “The Notebook”. Ea il va urmari inca de atatea ori alaturi de tine. Ea a fost alaturi de tine la fiecare despartire grea pe care ai suferit-o.

Ea iti poate spune doar o singura vorba pentru a te face sa razi, iar acel ras este de genul “Opreste-te! Nici nu mai pot sa respir si ma doare burta de atata ras”. Personalitatile voastre nebune se potrivesc atat de bine, ceea ce face viata mult mai buna si mai usoara. Ea va observa imediat atunci cand ti-ai facut o schimbare la par sau cand ai slabit ceva kilograme.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *