Binenteles ca odata si-odata tot iti vei dori sa iesi in afara tarii, sa vizitezi, sa explorezi lumea din jurul tau, care ti-a fost ascunsa ochiului in tot acest timp. Mai ales daca esti un calator cu rucsacul in spate, urmatoarele tari sunt numai bune de vizitat pentru ca au preturi de acomodare relativ mici. Iar daca stii sa te multumesti cu mai putin decat luxul si sa te bucuri de lucrurile cu adevarat importante, atunci ar trebui sa fii pe faza.

Peru

Una dintre cele mai populare tari printre cei ce calatoresc cu rucsacul in spate, Peru, aduce la viata paduri incredibile, ruine stravechi fantastice, peisaje care iti lasa o amprenta pe suflet si plaje cu nisip fin fabuloase. Machu Picchu este un punct de atractie care trebuie vizitat neaparat.

De la traseele din Andean si pana la un amestec unic de istorie si viata in salbaticie, acest loc este ceva ce trebuie experimentat indiferent de perioada anului. Capitala Peru, Lima, este probabil cel mai bun loc de unde sa-ti incepi excursia. Doar ia cu tine o harta, o pereche buna de bocanci, invata putina spaniola si pregateste-te de excursia ta in Peru.

Sri Lanka

Cel mai popular oras printre cei ce calatoresc cu rucsacul in spate din Sri Lanka este Colombo, capitala comerciala a tarii. Capitala administrativa a tarii este  Sri Jayewardenepura Kotte, care merita de asemenea a fi vizitata. Aceste orase pline de oameni draguti si amabili ce ofera cazare, mancare si bunuri ieftine.

Statuile lui Galle Face Green si Buddha sunt fantastice si vestea buna este ca toata lumea poate vizita Sri Lanka si se poate bucura de cultura si peisajele sale minunate pentru ca este una dintre cele mai accesibile tari pentru excursionisti.

Nepal

Esti in cautare de natura tropicala si de cultura asiatica? Fa o excursie in Nepal. Bucura-te de mostenirea asiatica a tarii in timp ce calatoresti nestingherit prin satele frumoase si nedezvoltate. Mergi in  Bhaktapur din Kathmandu Valley  pentru a vizita templele sacre Buddhist si Hindu, ca faimoasele  Manakamana, Budhanilkantha, si Pashupatinath.

Pentru cei mai multi excursionisti, o luna nu este de ajuns pentru a descoperi acest loc minunat. Cazarea si mancarea sunt foarte ieftine, asadar nu va trebui sa iti faci griji referitor la asta. 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *