Se intampla de foarte multe ori sa ne inconjuram de oameni nepitriviti si chiar s anu ne dam seama de acest lucru inca de la inceput. Oricum ar fi, fiecare dintre noi are nevoie de un prieten, indiferent daca suntem sau daca suntem batrani. Prietenii sunt cei care ne sfatuiesc, care ne indruma atunci cand suntem pe un drum gresit si care ne ajuta sa trecem peste diferite momente urate din viata. Tocmai din acest motiv este foarte important sa faci astfel incat sa eviti anumite tipuri de oameni care te fac sa te simti foarte rau. Iata care sunt oamenii pe care trebuie sa ii alungi din viata ta:

In primul rand, o persoana de care nu ai nevoie in niciun caz este acea persoana care este esnic nemultumita, careia nu ii place nimic la tine, nu ii plac hainele pe care le porti, oamenii cu care te intalnesti, se baga in alegerile tale importante si nu iti da voie sa fii fericit. De fapt, acesta este motivul pentru care ne alegem prieteni. Ce rost are sa ai un astfel de prieten daca nu face decat sa te incurce?

Mai exista acel gen de prieteni care tot timpul doreste ceva de la tine. Nu te suna de obicei insa se intampla uneori sa isi dea seama ca are nevoie de anumite lucruri iar acela este singurul moment in care isi aminteste de tine. Acesti prieteni iti pot cere bani, haine, accesorii, un pix, o foaie etc. Exista foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le sesizezi si mai ales sa ai grija sa rupi aceasta relatie cat mai repede. Cu timpul, nu iti va face bine chiar deloc.

Trebuie sa ai foarte mare grija care sunt persoanele care te imprejmuiesc. Nu te inconura de persoane care nu iti fac decat rau.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *