Mai sunt cateva zile si urmeaza sa vina Craciunul. Dintre toate partile anului, cea mai frumoasa in viziunea copiilor este sarbatorea de Craciun. Copii se bucura nu doar pentru ca se pot juca in zapada ci si pentru ca urmeaza sa primeasca cadouri, sa colinde sau sa diferite lucruri.

In continuare, voi prezenta cateva lucruri sau cateva traditii pe care trebuie sa ai grija ca micutul tau sa le duca mai departe. Iata care sunt acestea:

Colindul

Este neaparat ca copii tai sa stie un colind frumos. Incepeti deja sa repetati colindele, pentru a fi temeinic pregatiti pentru seara de Ajun, cand, cu mic, cu mare, veti ciocani din usa in usa pentru a face cele mai frumoase urari de sarbatori. Nu uita sa ii cumperi sau confectionezi o sacosica in care sa adune bunatatile pe care le primeste. Invatati un colind nou in fiecare an si mergeti impreuna cu cei mici pe la vecini si rude cu colindul. Copiii se vor bucura de aceasta traditie a familiei voastre si vor fi fericiti sa dea reprezentatii in fata bunicilor, a matusilor si unchilor, iar la final sa numere cadourile pe care le-au primit.

Masa

Nu uitati de masa. Craciunul este prilej de a petrece in familie si din acest motiv trebuie sa va bucurati de bucatele delicioase. Nu conteaza daca este vorba de pranz sau de micul dejun. Important este sa o petrecti in familie, cu cei dragi si cu aceleasi feluri de mancare preferate de toti. Nu uita, insa, sa adaugi in meniu ceva special care sa le aduca aminte copiilor peste ani de Craciunul copilariei: o prajitura personalizata, placinte cu ravase sau orice alta delicatesa pe care numai tu stii sa o gatesti.

Asadar, aceste lucruri sunt esentiale de Craciun in familie. Nu trebuie sa uitati de Mos Craciun, placerea copiilor.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *