Locuri racoroase si frumoase, dar si curate si ingrijite sau poate chiar linistite, mai poti gasi in Romania inafara Marii Negre. Lacuri, iazuri, piscine sau chiar lagune cu apa turcoaz poti gasi in Romania si in alte locuri decat litoralul romanesc.

Peisaje spectaculoase si apa curata si limpeze te vo face sa te eliberezi de oras, sa te destresezi atunci cand ai concediu si nu ai cum sa mergi in afara, insa nici pe plajele obisnuite din statiunile romanesti nu ai vrea sa mergi, pentru ca esti deja satul de ele.

Despre urmatoarele locuri in care ai putea merge la o balaceala buna nu stiai mai mult ca probabil si te va incanta sa le descoperi si sa le testezi, pentru ca sunt locuri mult mai curate, mai ferite, mai linistite decat Costinestiul. Mamaia, Mangalia sau Vama Veche.

Complexul de lagune Razim-Sinoe

Acest complex lagunar este situat in sudul Deltei Dunarii, un loc de exceptie, si rprezinta o foarte buna destinatie de vacanta atat pentru tine cat si pentru familia sau prietenii tai. Pe drumul pe care il vei avea de strabatut pana acolo vei decoperi frumusetile Romaniei, de care poate ca altfel nu ai fi avut cum sa afli si sa le apreciezi la adevarata valoare. Dealuri verzi si campii pline de culturi si floarea soarelui, paduri infloritoare si rauri serpuitoare se vor desfasura in fata ochilor tai si vei putea sa te bucuri si de calatorie in primul rand, inainte de a ajunge la destinatia propriu-zisa.

Laguna albastra din Cluj

In cazul in care nu ai cum sa ajungi la Laguna albastra din Comino, Malta, atunci mault ca sigur te vei putea bucura la aflarea vestii ca exista o laguna la fel de frumoasa si cu o apa la fel de turcoaz, ce are in schimb o plaja mult mai vasta si mai accesibila, in cadrul tarii tale, in inima ei mai precis.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *