Introvertitilor le place sa se uite, sau mai bine zis sa vizioneze. Pe cat de ciudat sau amuzant ar suna, asa este. Introvertitii sunt niste observatori prin insasi natura lor fireasca. Acestia sunt acele persoane linistite si tacute care prefera sa stea deoparte si sa observe tot ceea ce se intampla in jurul lor. Si nu, acestia nu judeca oamenii atunci cand fac acest lucru.

De asemenea, din asta nici nu reiese ca sunt ca niste flori ale soarelui. Pot sa vorbeasca vrute si nevrute, atunci cand sunt pasionati de ceva anume sau de un anumit topic al discutiei.Acestia pur si simplu nu simt in general dorinta si pasiunea de a fi ca niste fluturi sociabili, care sa umble din floare in floare si sa vorbeasca cat mai mult.

Introvertitii au mai putini prieteni. Mai mult decat oricine altcineva, introvertitii sunt specialisti in a pretui si a aprecia calitatea cantitatii, mai ales atunci cand vine vorba despre prieteni. Acestia isi formeaza mai putine dar mai profunde relatii cu oamenii din jur.

Uimitor si adevarat, multi introvertiti se perinda prin lumea virtuala, online. Poate pentru ca o comunicare online si retelele de socializare le acorda mai mult timp pentru gandit si de reflectat inainte de vorbit si in acest fel isi pot da seama mai usor daca ceea ce vor spune este ok sau nu.

In majoritatea timpului, a lua lucrurile mai usor este vazut ca o slabiciune si abilitatea de a gandi pe loc este favorizata in defavoarea abilitatii de a gandi mult si bine inainte de a vorbi. Insa introvertitii prefera sa ia lucrurile usor si sa faca putin cate putin ceva ce vor sa duca la bun sfarsit, gandind cu grija inainte de a lua o decizie. Darul intern de a reflecta inainte de a spune ceva le permite introvertitilor sa inteleaga mai bine pe ceilalti oameni si sa empatizeze cu acestia.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *