stailer

România este o țară destul de puțin dezvoltată pe anumite planuri, față de alte țări din Europa. Totuși, unele persoane care locuiesc aici și vor să facă o schimbare, investesc timp și idei în anumite planuri sau tehnici care să ne facă viața mai ușoară. La fel s-a întâmplat și în cazul unei platforme pe nume Stailer. Aceasta este o agendă virtuală despre care nu știa nimeni că este necesară, până să apară.

Stailer face posibilă programarea la aproape orice salon din oraș în doar câteva minute. A apărut din dorința reprezentanților de a face mult mai simplu acest proces de a te programa la salon. Este disponibilă pentru oricine, chiar dacă înglobează la momentul actual doar saloanele din orașele Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București. Datorită faptului că este foarte utilă, se va extinde și pe alte meleaguri ale țării.

Serviciile disponibile când accesezi Stailer

Orice serviciu din domeniul hair&beauty este accesibil pe Stailer. Oricând vrei să te relaxezi cu un masaj sau un tratament facial, după muncă, obține o programare cu ajutorul lui Stailer și bucură-te de un astfel de serviciu. Fiecare stilist de pe platformă este specializat în domeniu și practică această meserie datorită unor cursuri urmate.

Stiliștii merg regulat la cursuri, astfel încât să fie la curent cu toate tehnicile și stilurile noi apărute, astfel încât să ofere clienților unele dintre cele mai bune servicii. Poți să  vezi si aici mai multe informații cu privire la aceste aspecte.

Cum te poți programa cu Stailer

Trebuie doar să alegi din listă serviciile de care vrei să beneficiezi, manichiură, pedichiură, coafor, cosmetică și multe altele. Alături de acestea alegi și ziua cu ora la care poți merge. Îți faci programul așa cum poți tu, nu mai trebuie să te pliezi pe programul stiliștilor. Dintre toate saloanele din oraș, cu siguranță cel puțin o persoană îți poate oferi serviciile necesare atunci când poți și tu să mergi.

Totul este transparent și ai parte de toate informațiile necesare atât despre stilist, cât și despre salon, lista de prețuri, chiar și timp de lucru. În acest mod poți obține mult mai ușor programarea la stilistul care se pliază pe dorințele și cerințele tale. Nu trebuie să mai mergi la cel care are loc liber, dar care nu îți oferă rezultatele așteptate. Acum poți merge la cel pe care îl alegi, exact atunci când ai timpul necesar.

Despre anulări, remindere și cont

Deseori în viață se întâmplă ca evenimentele neprevăzute să îți dea programul peste cap. Orice aspect mai important decât programarea la salon necesită intervenția ta imediată. Din acest motiv, cu Stailer este foarte ușor chiar și atunci când vrei să anulezi o programare.

Poți face totul online, din platformă. Stilistul este anunțat imediat și nu trebuie să îi explici la telefon motivul pentru care nu mai poți ajunge. Acesta își poate restabili programul, iar tu îți poți rezolva liniștit treburile.

Dacă ai cont creat, tot gratuit, poți seta un reminder care să te anunțe că ai programare, în caz că ai uitat de ea. Tot acesta îți permite să revezi  lista de servicii de care ai beneficiat și saloanele la care ai fost pentru a merge din nou dacă ai fost mulțumit. Orice persoană poate utiliza Stailer pentru că este destinată atât femeilor, cât și bărbaților. Alătură-te și tu acestei lumi ce ține de frumos și îngrijire a aspectului fizic, pe nume Stailer.

Contact:

support@stailer.ro

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *